מכשירי שמיעה נטענים המומלצים ביותר לשנת 2020

מכשירי שמיעה נטענים

להדגמת המכשיר בבית שלך ללא התחייבות והצעת מחיר מלא פרטים ונחזור אליכם. או צורו איתנו קשר 0772303022

    עמדות הטענה חכמות בלי שום צורך בסוללות: החידוש המשמעותי במכשירי השמיעה כיום

    במאמר הזה נדבר בהרחבה על היתרונות הרבים של המכשירים הנטענים ונגע בכמה מכשירים נטענים מוצלחים במיוחד שניתן לרכוש כבר היום.

    מכשירים נטענים מובילים

    אם ברצונכם להתנסות בשימוש במכשירים המובילים הנטענים צרו איתנו קשר עוד היום ונשמח לתאם פגישה להתנסות והדגמה בביתכם!

    מכשיר שמעיה מאחורי האוזן אוטיקון אופן אס

    OPN S

    החל מ-6,500 ₪

    שנת השקה: 2020

    • מכשיר נטען
    • מתחבר לטלפון ולטלוויזיה דרך הבלוטוס
    • מכשיר מתקדם בהנחתת הרעשים והצפצופים


    ירידת שמיעה
    בינונית עד חמורה


    אורח חיים
    פעיל


    רמת המכשיר
    עילית


    מספר ערוצים
    64

    החל מ-6,500 ₪

    OPN S

    שנת השקה: 2020

    • מכשיר נטען
    • מתחבר לטלפון ולטלוויזיה דרך הבלוטוס
    • מכשיר מתקדם בהנחתת הרעשים והצפצופים


    ירידת שמיעה
    בינונית עד חמורה


    אורח חיים
    פעיל


    רמת המכשיר
    עילית


    מספר ערוצים
    64
    מכשיר שמעיה מאחורי האוזן אוטיקון אופן אס

    אוטיקון OPN S

    מכשיר הדגל המצוין הזה של חברת אוטיקון מצויד בתכונות מצוינות מבחינת ביצועים כמו מערכות מתקדמות לסינון רעשי רקע, סריקה סביבתית חכמה ומהירה וחיבור בלוטוס‘ להזרמת אודיו ממכשירים שונים.

    OPN S בנוסף הוא מגיע עם מעמד טעינה אלגנטי לטעינת לילה מהירה של סוללת הליתיום שתמלא לכם את הסוללה ליום שלם. טעינה מהירה של כחצי שעה תאפשר שימוש של כשש שעות.

    ניו סאונד Primo RA801

    היצרנית האמריקאית הותיקה ניו סאונד מתמחה בייצור מכשירי שמיעה בעלי תכונות חכמות ומתקדמות. הדגם המצוין הזה מאובזר בשני מיקרופונים לזיהוי סביבת השמע לקליטת דיבור, איכות שמע ברמת HD וסריקת סביבה מרחבית ב-360 מעלות.

    באשר לטעינת המכשיר, טכנולוגית ה-EZcharge שלו מאפשרת שימוש במכשיר של כ-24 שעות עם זמן טעינה של כשעה וחצי בלבד. עמדת האחסון והטעינה היא בעלת נורת חיווי המאירה בצבע כחול בעת טעינת המכשיר ובצבע ירוק כאשר המכשיר טעון במלואו, כך שניתן לקבל אינדיקציה באופן תמידי על מצב הסוללה.

    מכשירי שמיעה נטענים

    Primo RA401

    החל מ-6,500 ₪

    שנת השקה: 2020

    •  מכשיר שמיעה נטען- טעינה של שעה וחצי מספיקה ל-24 שעות שימוש
    • מתחבר לטלפון ולטלוויזיה דרך הבלוטוס
    • מכשיר מתקדם בהנחתת הרעשים


    ירידת שמיעה
    בינונית עד חמורה


    אורח חיים
    פעיל


    רמת המכשיר
    עילית


    מספר ערוצים
    18

    החל מ-6,500 ₪

    Primo RA401

    שנת השקה: 2020

    •  מכשיר שמיעה נטען- טעינה של שעה וחצי מספיקה ל-24 שעות שימוש
    • מתחבר לטלפון ולטלוויזיה דרך הבלוטוס
    • מכשיר מתקדם בהנחתת הרעשים


    ירידת שמיעה
    בינונית עד חמורה


    אורח חיים
    פעיל


    רמת המכשיר
    עילית


    מספר ערוצים
    18
    מכשירי שמיעה נטענים

    מכשיר נטען או מכשיר עם סוללות?

    נתחיל דווקא מהכיוון ההפוך ונשאל את השאלה, האם ישנם כאלה שעדיף להם דווקא להשתמש במכשירי שמיעה עם סוללות? ובכן, אם אתם טיפוסים כאלו ששוכחים להטעין את הסלולרי בלילה למשל ונתקעים ביום למחרת בלי סוללה כבר בשעות הבוקר, אם אתם מבלים שעות ארוכות במהלך שגרת יומכם במקומות ללא גישה לחשמל ואפשרות להטענה ואם אתם מעבירים תוכן רב דרך הבלוטוס’ למכשיר, יש מצב שהמכשירים הטענים פחות מתאימים לכם.

    מנגד, אם אתם כאלו שמקפידים להטעין את מכשיר הטלפון ויש לכם גישה להטענה במקרה הצורך במהלך היום, סביר מאד להניח כי מכשיר שמיעה נטען עדיף לכם, כך גם מעידים רבים ממשתמשי מכשירי השמיעה בכל חלקי העולם.

    מסקר שנערך בשנת 2016 עולה כי 70 אחוזים ממשתמשי מכשירי השמיעה היו מעדיפים לעבר למכשירים נטענים. עם זאת, בעת הסקר עלה כי כמעט 90 אחוזים עדיין משתמשים במכשירים עם סוללות. כעת, ארבע שנים לאחר מכן, נראה כי חלו שינויים רבים בתחום וטכנולוגיות חדשות הגיעו לעולם והפכו את השימוש במכשירים הנטענים למשתלם וכדאי אפילו יותר:

    • טעינה אחת ביום: עד לאחרונה ממש, יצרניות מכשירי השמיעה לא הצליחו לייצר מכשיר נטען שמספיקה לו טעינה אחת ביום, בדומה למכשירי הטלפון החכם שברשותינו. הסוללות מהדור הקודם מבוססות הניקל פשוט לא הצליחו לעשות את העבודה ולהחזיק לאורך זמן. כיום, הסוללות החדשות מבוססות הלית’יום והאבץ בהחלט עומדות במשימה, מה שהופך את הטעינה לנוחה בייחוד בשעות הלילה. מכשירי שמיעה מומלצים הינם מכשירי שמיעה נטענים
    • מחיר: במרבית המקרים, מחירים מכשירי השמיעה הנטענים עולים יותר מהמכשירים הפועלים על סוללות. עם זאת, עלות הסוללות השנתית עלולה להגיע לכמה מאות שקלים ובמצטבר מכשיר כזה יעלה לכם בסופו של דבר יותר.
    • שיקולים סביבתיים: את הסוללות החד פעמיות וגם אלו הנטענות יש למחזר בתום השימוש למען השמירה על הסביבה. עם זאת יש לזכור כי הסוללות החד פעמיות מסיימות את חייהן לאחר כשבוע מה שגורם למטרד רב בצורך למחזר.
    • נוחות: נכון, ישנם כאלה שעדיין מוצאים את החלפת הסוללות התדירה המסורתית נוחה ועדיפה על הטענת המכשיר. עם זאת הרוב המכריע של המשתמשים יהנו ללא כל ספק מהנוחות של הטענת המכשיר במהלך הלילה שתאפשר להם שימוש בו לכל אורך היום. מכשירי שמיעה זעירים היום הינם גם נטענים
    • אין צורך בהתעסקות מיותרת: במיוחד בעבור משתמשים מבוגרים או ילדים צעירים, התעסקות בהגדרות המכשיר ובפרט בהחלפת סוללות היא פעולה די מסובכת עבורם במקרים רבים. המכשירים הנטענים מייתרים את הפעולה הזאת כמובן.

    חיי סוללה וזמן שימוש

    כשמשתמשים במכשיר שמיעה נטען, אחד הדברים החשובים ביותר הוא ללא כל ספק עניין חיי הסוללה. אז כמה זמן מכשיר השמיעה הנטען שלכם יעבוד לאחר טעינה מלאה אחת? ובכן, חשוב לדעת כי הסוללות במכשירים הנטענים כיום הן חזקות ומספקות זמן שימוש ארוך למדי אודות למיטוב עדין ומדויק שנעשה בחברות מכשירי השמיעה השונות. אם נשווה אותן לצורך העניין לאזניות נטענות של חברות שונות המספקות זמן שימוש של בין ארבע לשמונה שעות, מרבית מכשירי השמיעה יספקו שימוש של בין 18 ל-30 שעות לאחר טעינה אחת. עם זאת, חשוב לדעת כי ישנם גורמים שונים שיביאו לכך שהסוללה תחזיק לזמן קצר יותר מהזמן אליו מתחייבים בחברות מכשירי השמיעה.

    לעוד מידע מומלץ לקרוא המאמרי הבאים

    מכשירי שמיעה קטלוג

    דירוג מכשירי שמיעה

    מכשירי שמיעה מתקדמים

    באילו גורמים מדובר?

    • העברה אלחוטית של תוכן למכשיר: העברה של אודיו באמצעות בלוטוס’ למכשיר השמיעה או שימוש בשלטים לשליטה על מכשיר מורידים את זמן השימוש של הסוללה.
    • עוצמת שמע גבוהה: כזו שמוגדרת לרוב על ידי מומחה השמיעה/קלינאי התקשורת בהגדרת המכשיר הראשונית אצל כאלו עם ירידת שמיעה חמורה יותר. ככל שעוצמץ השמע גבוהה יותר כך תתרוקן הסוללה מהר יותר.
    • גיל הסוללה: לאחר שנה או שנתיים של שימוש רצוף בסוללה היא לא תחזיק מעמד כמו בימיה הראשונים ויש צורך בהחלפתה.
    • סביבת השמע: כאשר משתמשים נמצאים בסביבות רועשות והומות אדם המכשיר נדרש למאמץ רב יותר על מנק להפיק שמע חד ונקי, מה שמביא לריקון מהיר יותר של הסוללה.

     

    לגבי החלפת סוללות במכשירים הנטענים, כל יצרן מציין את זמן השימוש הממוצע במכשיר שלאחריו תדרשו לרכוש סוללה נטענת חדשה.   

    לסיכום

    תשאלו את כל מי שמשתמש במכשירי שמיעה מהדור הישן ובמיוחד את אלו המשתמשים במכשירי שמיעה שונים כבר שנים ארוכות וסביר להניח שתשמעו תמיד את אותה הטענה. אחד הדברים המעיקים, המסורבלים והיקרים בשימוש במכשיר שמיעה הוא הצורך התמידי בהחלפת סוללות. הן תמיד קטנות במיוחד, מלאכת ההחלפה היא עדינה ולא אחת הן נופלות ונעלמות במהלכה, הן יקרות ויש להן נטייה שכזאת להתרוקן בדיוק בזמן הלא נכון.

    בדיוק בגלל האתגרים הללו, החלו חברות מכשירי השמיעה המובילות לייצר מכשירי שמיעה נטענים, ונראה שזאת מגמה שהולכת רק להתחזק בשנים הקרובות. היתרונות הרבים במכשירי השמיעה הנטענים עולים ללא כל ספק על החסרונות בשימוש בסוללות ולא מוגזם להניח כי בעוד שנים מספר נראה אך ורק דגמים בעלי אפשרות הטענה.

     

    4.5/5 - (2 votes)

    [gico-faq-details]