להדגמת המכשיר בבית שלך ללא התחייבות והצעת מחיר מלא פרטים ונחזור אליכם. או צורו איתנו קשר 0772303022
הכירו את האפליקציה הייעודית של דגמי OPN של חברת אוטיקון לאנדרואיד
הנראה באפליקציה הנוחה והמתקדמת ביותר כיום המתממשקת עם מכשירי שמיעה והיא מנצלת באופן מיטבי כלים טכנולוגיים מתקדמים שהופכים את השימוש במכשירים לחוויה של ממש.
האפליקציה עובדת בצורה מצוינת עם מרבי הטלפונים החכמים מבוססי אנדרואיד כולל סמסונג גלקסי, סוני אקספריה, גוגל פיקסל ועוד.
כמה מהאופציות העיקריות של האפליקציה הן:
- איתור של מכשיר שמיעה שאבד באמצעות GPS.
- שליטה מהירה ונוחה בעוצמת השמע.
- שינוי קל ומהיר בין תוכניות שמע שמורות.
- חיבור לערוץ ה-IFTTT של אוטיקון
אם אתם משתמשים בטאבלט או בטלפון חכם עם גרסת אנדרואיד 8 ומעלה, העדכונים האחרונים מאפשרים שליטה במכשיר השמיעה דרך סרגל ההתראות במכשירים. עם זאת, על אף הפיצ’רים המתקדמים והמצוינים של האפליקציה, היא עדיין לא מסוגלת להחליף באופן אוטומטי בין תוכניות שמע שמורות עם הגעה של המשתמש לנקודות שמורות במפה באמצעות ג’י פי אס.
כאן בקטלוג מכשירי השמיעה, תוכלו למצוא מידע נוסף על דגמים נוספים שאנו משווקים.
מציאת אפליקציות לאנדרואיד לשימוש עם מכשירי שמיעה
בעבר לא היו קיימים הבדלים משמעותיים בין טלפונים חכמים מדגמי אנדרואיד לאלו של חברת אפל ככל שמדובר במכשירי שמיעה. הדבר הזה השתנה בשנת 2013 כאשר חברת אפל השיקה את טכנולוגית הבלוטוס‘ הפרטנית שלה, שאינה מתאימה למכשירים של חברות אחרות.
השינוי הזה אפשר לייצר דגמי מכשירי שמיעה שיכולים להתחבר ישירות לאייפון מבלי לרוקן את הסוללה במהירות גבוהה מדי וללא צורך במתאמים כלשהם.
לדאבונם של משתמשי מכשירי השמיעה שהם גם משתמשי אנדרואיד, עדיין לא פותחה טכנולוגיה מקבילה לזו של אפל, אבל זה ממש לא אומר שלא ניתן למצוא אפליקציות טובות במכשירי אנדרואיד, למעשה ישנן כמה אופציות לא רעות בכלל.
חשוב לדעת שכשמחפשים אפליקצית מכשירי שמיעה שתפעל במכשירי אנדרואיד, ישנו חיסרון אחד משמעותי שעשוי להעלות את מחיר מכשירי השמיעה והוא שמרבית האפליקציות מצריכות רכישה נוספת של סטרימר – רכיב חיצוני בעלות נוספת של כמה מאות שקלים, כמו למשל מכשיר “ConnectClip” של מכשירי אוטיקון.
למרבה המזל, המצב הזה לא אמור להמשיך לעוד זמן רב ובימים אלו עובדים במרץ על טכנולוגיה דומה לזו שפיתחה אפל למכשירי אנדרואיד וזו כמובן תוציא משימוש את הרכיבים החיצוניים ובנוסף תאפשר להנות מהפיצ’רים המתקדמים של חיבור לאפליקציה ללא צריכת סוללה מוגזמת.
אפליקציות “מכשירי שמיעה” חלופיות לאנדרואיד
בעוד שימוש באפליקציה ייעודית לאנדרואיד עם מכשיר שמיעה תואם היא חוויה טובה, נוחה שמקלה על השימוש במכשיר, ישנן עשרות אפליקציות המתפקדות כמעין מכשיר שמיעה. נכון, האפליקציות לא יכולות להחליף מכשיר שמיעה עם תכונות מתקדמות כמו ריבוי ערוצים דיגיטליים, סינון רעשי רקע וסריקה סביבתית והן גם לא מתיימרות לעשות זאת. עם זאת הן יכולות להיות לעזר במקרי חירום וכשיש צורך נקודתי להגביר את צלילי הסביבה ואין אפשרות להשתמש במכשיר שמיעה מסיבה כלשהי. הנוחות הרבה בתפעול האפלקיציות הללו הופכת אותן אידיאליות לשימוש לצד מכשירי שמיעה למבוגרים.
אפליקציות שליטה וניטור של רמות שמע לאנדרואיד
בין השאר משמשות האפליקציות של אנדרואיד לניטור ושליטה ברמות השמע אליהם נחשף המשתמש בכל סביבה בה הוא נמצא ויודעות להזהיר כאשר רמות השמע גבוהות מדי ועשויות לפגוע בשמיעה. מדובר בפתרון למי שמעוניין לשמור על השמיעה שלו מסיבות שונות ושמוצאים עצמם לעיתים קרובות בסביבות עם רעשים חזקים.
כמה מהאפליקציות האלו למכשירי אנדרואיד הן TooLoud, Noise Control Pro, NOISH Sound Level Meter ו-Noise Sensor.
אפליקציות לאיזון ון לאנדרואיד
חלק ממכשירי השמיעה המומלצים, בעיקר המובילים שבהם, מגיעים עם טכנולוגיה שמטרתה לאזן את צלילי הטנטון הטורדניים למי שסובל מכך. לצד אלו, ישנן מספר אפליקציות שמטרתן הבלעדית היא לפתור בדיוק את הבעיה הזו. האפליקציות השונות מגיעות עם סטים רבים של צלילים וכל משתמש יכול לבחור ולהתאים סוגי צליל ועוצמות משתנות שיאזנו וינטרלו את צלילי הטינטון הטורדניים. מומלץ להשתמש באפליקציות ובמכשירים יעודיים לנטרול טנטון לאחר בדיקת שמיעה ואבחון מקיף.